Σειρά βασισμένη στο “Fallout” ξεκινά την παραγωγή φέτος, από την Amazon

36
game steam fallout 4 goty edition wallpaper 5

Η τηλεοπτική σειρά “Fallout” που βασίζεται στο μετα-αποκαλυπτικό παιχνίδι της Bethesda από τον Jonathan Nolan, προχωρά. ανέφερε το Deadline. Η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει φέτος με τον Nolan να σκηνοθετεί την πρεμιέρα της σειράς. Τα Amazon Studios αποκάλυψαν επίσης ότι η Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και ο Graham Wagner (Silicon Valley) έχουν προσληφθεί ως showrunners.

«Το Fallout είναι μια από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών όλων των εποχών», δήλωσε ο Nolan πέρυσι. “Κάθε κεφάλαιο αυτής της απίστευτα ευφάνταστης ιστορίας μας έχει κοστίσει αμέτρητες ώρες που θα μπορούσαμε να περάσουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας. Επομένως, είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Todd Howard και τους υπόλοιπους της Bethesda για να φέρουμε αυτό το τεράστιο, ανατρεπτικό και σκοτεινά αστείο σύμπαν στη ζωή με τα Amazon Studios.”

Το παιχνίδι Fallout διαδραματίζεται σε μια ερημιά που προκλήθηκε από έναν πυρηνικό πόλεμο του 2077. Αν και αυτό έχει τα φόντα μιας αρκετά ζοφερής σειράς, φέρεται να έχει άφθονο ειρωνικό χιούμορ. Η σειρά είναι μέρος μιας μεγάλης συνολικής συμφωνίας που υπογράφηκε από τον Nolan με τα Amazon Studios, τα οποία πήραν τα δικαιώματα του Fallout το 2020. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την πλοκή ή ποιος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

πηγή: engadget.com