Στρέφεται η Apple προς τα κρυπτονομίσματα;

124
bitcoin 3024279 1920

Θα μπορείτε τελικά να πληρώσετε για iPhone με Bitcoin; Οδηγούμαστε σε αυτό το συμπέρασμα, μετά από μία καταχώρηση της εταιρείας στο “Jobs at Apple” όπου ζητά για έναν υπεύθυνο ανάπτυξης project για εναλλακτικές πληρωμές. Η δημοσίευση θέσεων εργασίας αναφέρει ότι η ομάδα των Apple Wallets, Payments, and Commerce (WPC) ψάχνει κάποιον να στελεχώσει την Apple στις Εναλλακτικές Συνεργασίες Πληρωμών.

Ο νέος υπάλληλος θα εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια και θα του ανατεθεί η διαπραγμάτευση με πιθανούς συνεργάτες, η υπογραφή και εκτέλεση εμπορικών συμβάσεων και η ανάπτυξη νέων προγραμμάτων. Το άτομο που αναζητά η Apple θα πρέπει να έχει πέντε ή περισσότερα χρόνια εργασίας για έναν εναλλακτικό πάροχο πληρωμών με εμπειρία σε ψηφιακά πορτοφόλια, γρήγορες πληρωμές και κρυπτονομίσματα.

Σύμφωνα με ανάλυση, εάν η Apple ασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με τα κρυπτονομίσματα, θα βοηθήσει τις ΗΠΑ να γίνουν ο τεχνολογικός ηγέτης σε αυτόν τον τομέα για 10-20 χρόνια. Ο αναλυτής προέβλεψε επίσης ότι εάν η Apple αναπτύξει συναλλαγές με κρυπτονομίσματα, θα μπορούσε να αποκτήσει έσοδα έως και 40 δισεκατομμύρια δολάρια.

πηγή: phonearena.com