Συνεργασία με το Netflix φέρνει στο Spotify ενότητα για μουσική σειρών και ταινιών

18
gsmarena 001
©Spotify

Το Spotify ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με το Netflix για την κυκλοφορία μιας αποκλειστικής ενότητας Netflix εντός της υπηρεσίας. Αυτή η ενότητα είναι προσβάσιμη από το κινητό καθώς και από την έκδοση web της υπηρεσίας.

Η ενότητα θα λειτουργεί ως ενιαία υπηρεσία για όλα τα μέσα που σχετίζονται με το Netflix, μερικά από τα οποία είναι αποκλειστικά στο Spotify. Αυτό περιλαμβάνει επίσημα soundtrack για σειρές και ταινίες του Netflix, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς νέας σειράς “Squid Game” και της ταινίας “Tick, Tick… Boom!”, καθώς και επίσημες λίστες αναπαραγωγής που περιλαμβάνουν όλα τα τραγούδια με άδεια χρήσης που εμφανίζονται σε εκπομπές όπως το “Money Heist” και το “Bridgerton”. Η ενότητα είναι επίσης ένα μέρος για όλα τα podcast από εκπομπές του Netflix, συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως το «Netflix Is A Daily Joke» και το «The Crown: The Official Podcast».

Το Netflix Hub θα είναι διαθέσιμο σε δωρεάν και premium συνδρομητές, αρχικά στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ινδία.

πηγή: gsmarena.com