Τα 5 καλύτερα Android παιχνίδια αυτής της εβδομάδας

81
38436913592 5af1c90e4e b

Kathy Rain: Director’s Cut 4,99€

Η Κάθι είναι μια ισχυρή δημοσιογράφος που πρέπει να συμβιβαστεί με το ταραγμένο παρελθόν της, καθώς ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο του παππού της. Οπλισμένη με τη μοτοσικλέτα της, ένα πακέτο τσιγάρα και ένα σημειωματάριο, η Κάθι εμβαθύνει σε ένα τοπικό μυστήριο γύρω από την πόλη της που θα την οδηγήσει σε ένα οδυνηρό ταξίδι συναισθηματικής και προσωπικής αναταραχής.

screenshot 2

Plan B from Outer Space 5,99€

Το Plan B from Outer Space είναι ένα διαγαλαξιακό παιχνίδι περιπέτειας σε στυλ διαδραστικού βιβλίου και εμπνέεται από κλασικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Σχεδιάστε τον δικό σας εξωγήινο και προσπαθήστε να ξεφύγετε από την σύλληψη των «Barbvarians» καθώς πλοηγείστε στο δικό σας μονοπάτι μέσα από αυτήν τη μοναδική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Κάθε απόφαση θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της αποστολής σας.

screenshot 3

Jessika 5,99€

Σε αυτήν την περιπέτεια μυστηρίου, είστε μέλος μιας ομάδας που ειδικεύεται στην επεξεργασία ψηφιακών αποτυπωμάτων αποθανόντων για λογαριασμό των συγγενών. Αυτό που αρχικά φαίνεται να είναι μια δουλειά όπως κάθε άλλη, γρήγορα εξελίσσεται σε ένα σκοτεινό δράμα με ανατροπές και ανατροπές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο φορητός υπολογιστής σας και μερικές βασικές πληροφορίες για το “θύμα”, την Jessika . Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας και συνδυάστε τα γεγονότα για να ξεδιπλώσετε την αληθινή ιστορία της Jessika.

screenshot 4

Click Your Poison: INFECTED 5,99€

Αυτή η μπεστ-σέλερ ιστορία, θα σας οδηγήσει σε μια σκοτεινή και συχνά χιουμοριστική ερημιά γεμάτη ζόμπι. Ζήστε, πεθάνετε και ξανασηκωθείτε με βάση αποκλειστικά την αξία των δικών σας αποφάσεων. Αλλά επιλέξτε με σύνεση, γιατί δεν υπάρχει επιστροφή.

screenshot 5

Amnesic spirits 3,99€

Ακολουθήστε την Carna στην αναζήτησή της για την αλήθεια, που την οδηγεί σε ένα ταξίδι στον κόσμο των πνευμάτων, έναν κόσμο γεμάτο κινδύνους, μυστήρια και φανταστικά όντα. Εξερευνήστε τον κόσμο των πνευμάτων συλλέγοντας και αναβαθμίζοντας μεγάλο αριθμό όπλων. Βελτιώστε τις δεξιότητες και τα ξόρκια σας και αντιμετωπίστε τα φανταστικά πλάσματα που θέλουν να εμποδίσουν το μονοπάτι σας.

screenshot 6

με πληροφορίες από το Google Play Store