Τα iOS 15.1 και iPadOS 15.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου

103
ios 15 release date feature compatible iphones and more 2
©beebom.com

Το iOS 15 της Apple ξεκίνησε δύσκολα, με τους χρήστες να αναφέρουν πολλά σφάλματα, με το πιο αξιοσημείωτο να εμποδίζει τους χρήστες να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνό τους μέσω του Apple Watch. Η Apple έχει προσπαθήσει να διορθώσει τα σφάλματα με το επερχόμενο iOS 15.1, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο beta, αλλά τώρα υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής έκδοσης.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, το iOS 15.1 και το iPad OS 15.1 θα κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου, ακριβώς μία εβδομάδα μετά το event «Unleashed» της Apple, που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου. Αυτό συνάδει με τη συνήθη πολιτική ενημέρωσης λογισμικού της Apple για κυκλοφορία νέου λογισμικού μία εβδομάδα μετά τα events της.

Το Apple iOS 15.1 αναμένεται να φέρει το SharePlay, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ακούτε περιεχόμενο με τους φίλους σας μέσω FaceTime, υποστήριξη βίντεο ProRes, καθώς και υποστήριξη εγγράφων εμβολιασμού COVID-19 στην εφαρμογή Πορτοφόλι και διορθώσεις σφαλμάτων για τα γνωστά ζητήματα στο iOS 15.

πηγή: gsmarena.com