Τα καλύτερα 5 νέα Android παιχνίδια αυτής της εβδομάδας

85
49834167342 411b07e150 b

Embracelet 6,99€

Το Embracelet είναι ένα εξαιρετικά αναγνωρισμένο παιχνίδι περιπέτειας παζλ με μια συγκινητική ιστορία. Παίξτε τον έφηβο Jesper, ο οποίος κληρονομεί ένα μυστηριώδες βραχιόλι και ταξιδεύει στο μικρό νησί όπου μεγάλωσε ο παππούς του. Μπορείτε να ξεδιπλώσετε το μυστήριο πίσω από τις δυνάμεις του βραχιολιού; Δημιουργήστε νέες φιλίες και κάντε ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

screenshot 2 6

Crash Drive 3 ΔΩΡΕΑΝ

Απολαύστε διασκέδαση σε αυτό το παιχνίδι με πολλούς παίκτες, όπου οδηγείτε τεράστια φορτηγά, τανκ και εκπληκτικά οχήματα σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο. Ανεβείτε επίπεδα, παίξτε σε events, κερδίστε χρήματα, ξεκλειδώστε νέα αυτοκίνητα και ανακαλύψτε μυστικά.

screenshot 3 6


Little Fin ΔΩΡΕΑΝ

Κολυμπήστε στον κοραλλιογενή ύφαλο και συλλέξτε όλα τα κουτιά που ρυπαίνουν τον ωκεανό! Το Little Fin είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι περιπέτειας με εύκολους ελέγχους και επίπεδα για να παίξετε, όπου βρίσκετε μυστικά περάσματα, μικρά ψάρια για να φάτε και να μεγαλώσετε και προσπαθείτε να ξεφύγετε από έναν τεράστιο καρχαρία.

screenshot 4 5

Captain TNT ΔΩΡΕΑΝ

Είστε ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας κατεδάφισης. Δημιουργήστε το γραφείο σας, εκτελέστε διάφορες παραγγελίες, επεκταθείτε σε νέες χώρες και ηπείρους.

screenshot 5 2

Live Cycling Manager 2021 ΔΩΡΕΑΝ

Γίνετε Διευθυντής μιας επαγγελματικής ομάδας ποδηλασίας και ανταγωνιστείτε άλλες 40 ομάδες μέχρι να φτάσετε στην κορυφή.
Ελέγξτε όλες τις πτυχές του συλλόγου σας: από προπονήσεις, μεταγραφές, προσωπικό, εγγραφή σε αγώνες, επιλογή αγώνων και στρατηγικές αγώνων, μέχρι οικονομικά. Προσλάβετε τους καλύτερους ποδηλάτες, εκπαιδευτές, γιατρούς. Ανταγωνιστείτε ολόκληρες σεζόν με άλλες 40 υπάρχουσες ομάδες στο παιχνίδι και γίνεται η καλύτερη ομάδα!

screenshot 6 2

με πληροφορίες από το Google Play Store