Τα καλύτερα ηχεία για παιδιά

630
screenshot 11
©tonies.com

Δεν ακούν μόνο οι ενήλικες μουσική, audio books ή podcasts. Τα παιδιά περνούν δημιουργικά την ώρα τους ακούγοντας παιδικά podcast ή τα αγαπημένα τους παραμύθια, επομένως ίσως είναι ώρα να προσθέσετε ένα ηχείο μαζί με τα παιχνίδια τους.

Toniebox

Το ηχείο αυτό είναι ένας μεγάλος κύβος που καλύπτεται από ένα λαστιχένιο ύφασμα, που το καθιστά διασκεδαστικό στο να το κρατούν τα παιδιά, και τα χειριστήρια τα ενθαρρύνουν πραγματικά να παίξουν με αυτό. Μπορείτε να χαμηλώσετε ή αυξήσετε την ένταση πιέζοντας ένα από τα λαστιχένια αυτιά στο πάνω μέρος του ηχείου και μπορείτε να παραλείψετε κομμάτια πατώντας τα πλαϊνά του Toniebox. Το πιο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό είναι οι φιγούρες που έρχονται με το ηχείο και ονομάζονται Tonies. Κουμπώνουν στην κορυφή του ηχείου με μαγνήτες και ενεργοποιούν περιεχόμενο, κυρίως ηχητικά βιβλία της Disney.

screenshot 7 4
©Tonies

KitSound Mini Mover 20 Kids Party

Το ηχείο αυτό θα ξετρελάνει τα παιδιά. Είναι εύκολο στο κράτημα και λειτουργεί ταυτόχρονα και ως μικρόφωνο, ώστε να μπορούν να τραγουδούν έως και 3 ώρες και να ακούν έπειτα τη φωνή τους. Είναι φτιαγμένο από ανθεκτικά υλικά και είναι αδιάβροχο. Στο κάτω μέρος του ηχείου υπάρχει φως νύχτας.

screenshot 9 3
©KitSound

JBL JR Pop

Το Bluetooth ηχείο JBL JR Pop είναι το ιδανικό ασύρματο φορητό ηχείο για παιδιά. Διακρίνεται από εύκολη φορητότητα για να το έχουν διαρκώς μαζί τους. Διαθέτει όμορφο σχεδιασμό, με πολύχρωμα εφέ φωτισμού που θα τραβήξουν την προσοχή όλων, ενώ τα αυτοκόλλητα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία θα επιτρέψουν στα παιδιά να δώσουν το δικό τους προσωπικό στυλ στο νέο τους αγαπημένο αξεσουάρ. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και αδιάβροχο. Έχει αυτονομία μπαταρίας για έως 5 ώρες.

screenshot 10 3
©JBL