Τα καλύτερα tablet αυτή την περίοδο

251
screenshot 11

Είτε θέλετε tablet για τα παιδιά ή απλά χρειάζεστε μια δεύτερη οθόνη για εσάς, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη συσκευή.

screenshot 6 3

Apple iPad 2020 (10.2″)

Διαθέτει επεξεργαστή A12 Bionic και μια φανταστική οθόνη για την τιμή του. Επιπλέον, το Apple pencil και το Smart Keyboard Folio είναι τα πιο εύχρηστα αξεσουάρ Bluetooth στην αγορά.

Μπορείτε να το βρείτε από 350€.

Amazon Fire 7

screenshot 7 2

Διαθέτει έναν γρήγορο επεξεργαστή 1,3 GHz τετραπλού πυρήνα, ο οποίος σας βοηθά να περιηγείστε σε εφαρμογές και στο διαδίκτυο πιο γρήγορα από ό, τι θα περίμενε κανείς από ένα tablet τόσο φθηνό. Η οθόνη sub-HD του tablet Fire 7 δεν είναι αρκετά ευκρινής για οποιονδήποτε έχει συνηθίσει σε iPad και η οθόνη κλειδώματος του είναι γεμάτη με διαφημίσεις, εκτός εάν πληρώσετε επιπλέον. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά που αναζητούν μια συσκευή.

Η τιμή του είναι περίπου 60€.

Microsoft Surface Go 2

screenshot 9 1

Το Surface Go 2 έχει οθόνη 10,5 ιντσών, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 11 ώρες και 39 λεπτά. Διαθέτει κάμερα των 5 megapixel 1080p. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core m3 8ης γενιάς και ιδανικό για όσους το χρειάζονται για εργασία, λόγω των ενσωματωμένων Windows 10.

Κοστίζει περίπου 600€.

screenshot 10 1

Samsung Galaxy Tab A7

Το Galaxy Tab A7 είναι ένα υπέροχο tablet 10,4 ιντσών για κατανάλωση περιεχομένου. Ανεξάρτητα από το εάν περιηγείστε στον ιστό ή παρακολουθείτε ταινίες, εστιάζετε περισσότερο στο περιεχόμενό σας, χάρη στην εξαιρετικά λεπτή οθόνη. Η μπαταρία του διαρκεί 13 ώρες. Ενώ δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το iPad, και η οθόνη του δεν είναι τόσο φωτεινή, έχει πλήρες λειτουργικό σύστημα Android, και για την τιμή του είναι ό,τι πρέπει.

Η τιμή του είναι στα 200€.

με πληροφορίες από το tomsguide.com