Τα PC που δεν υποστηρίζουν τα Windows 11 μπορεί να λαμβάνουν ενημερώσεις

42
win11whynottoupdate art in 1

Η Microsoft ήταν αρκετά ασυμβίβαστη σχετικά με τις ελάχιστες απαιτήσεις για τα Windows 11, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι άφησε πολλούς πλήρως ικανούς υπολογιστές με Windows 10 στην απέξω. Ωστόσο, η Microsoft μπορεί ακόμη να συνεχίσει να υποστηρίζει αυτά τα «μη συμβατά» PC με κρίσιμες ενημερώσεις.

Για να είμαστε σαφείς, οι αυστηρές απαιτήσεις συστήματος των Windows 11 ισχύουν μόνο για υπολογιστές που θα επισημανθούν ως κατάλληλοι για αναβάθμιση. Υπάρχουν άλλοι επίσημοι τρόποι εγκατάστασης των Windows 11 που παρέχονται από την ίδια τη Microsoft. Φυσικά, η Microsoft θέλει οι χρήστες να γνωρίζουν ότι αυτές οι εναλλακτικές μέθοδοι συνοδεύονται από κινδύνους και υπήρξε μια χρονική στιγμή που θεωρήθηκε ότι θα χρησιμοποιούσε μια τακτική για να κάνει τους χρήστες να απέχουν από αυτές. Παρόλο που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα, ένας εκπρόσωπος της Microsoft αναφέρθηκε ότι όσα PC δεν υποστηρίζουν Windows 11 δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον όχι ακόμη. Είναι σίγουρα καθησυχαστικό να βλέπουμε ότι η Microsoft δεν θα εγκαταλείψει τους χρήστες των Windows 11 που έφτασαν εκεί χρησιμοποιώντας εναλλακτικές μεθόδους.

πηγή: slashgear.com