Τα τρία δωρεάν παιχνίδια από την Epic αυτή την εβδομάδα

61
epic free

Guild of Dungeoneering

Το Guild of Dungeoneering είναι ένα turn-based, παιχνίδι με κάρτες, όπου αντί να ελέγχετε τον ήρωα, χτίζετε το μπουντρούμι γύρω του. Χρησιμοποιώντας κάρτες που τραβήξατε από τις τράπουλες του Guild σας, απλώνετε δωμάτια, τέρατα, παγίδες και φυσικά λάφυρα! Εν τω μεταξύ ο ήρωάς σας παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το πού θα πάει και τι θα πολεμήσει. Θα είναι όμως αρκετά δυνατός για να καταλάβει τι γίνεται γύρω του;

Δωρεάν μέχρι τις 25/11. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

KID A MNESIA EXHIBITION

Το KID A MNESIA είναι ένας ονειρικός χώρος, ένα οικοδόμημα, χτισμένο από την τέχνη, τις λέξεις και τις ηχογραφήσεις των Kid A και Amnesiac των Radiohead που αποκαλύφθηκαν πριν από 20 χρόνια. Το ανήσυχο έργο τέχνης και η γραφή των Stanley Donwood και Thom Yorke που συνόδευαν τη μουσική των Radiohead’s Kid A and Amnesiac αποκαλύπτονται και ζωντανεύουν, σε ένα κτίριο κρυμμένο σε ένα δάσος φτιαγμένο με μολύβι, διευρύνοντας την ιδέα του τι σημαίνει μια έκθεση. Οι αυθεντικές ηχογραφήσεις των Kid A και Amnesiac είναι διάσπαρτες και αναμορφωμένες σε μια σειρά χώρων που κατοικούνται από πλάσματα, που περιβάλλονται από την τέχνη των Stanley Donwood και Thom Yorke.

Διατίθεται δωρεάν. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Never Alone (Kisima Ingitchuna)

Το Never Alone είναι μια ατμοσφαιρική πλατφόρμα παζλ που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους Iñupiat, έναν ιθαγενή λαό της Αλάσκας, που προέρχεται από μια παραδοσιακή ιστορία που έχει μοιραστεί από γενιά σε γενιά. Καθοδηγήστε και τους δύο χαρακτήρες ή παίξτε με έναν φίλο, καθώς ταξιδεύετε στην παγωμένη τούνδρα, πηδάτε πάνω σε πάγους, κολυμπάτε μέσα σε υποβρύχια σπήλαια και αντιμετωπίζετε παράξενους εχθρούς.

Δωρεάν μέχρι τις 25/11. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.