Θα έχει τελικά το Squid Game 2η σεζον;

203
de2bb6f1dc1f2aeb3bcdc0bbc708e21918 robot doll squid game chat room silo.rhorizontal.w700
©Netflix

Το Squid Game δεν έχει ανανεωθεί για 2η σεζόν επίσημα από το Netflix, ακόμη, αλλά μια ανακοίνωση δεν θα αργήσει πολύ αν κρίνουμε από τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη σειρά.

Το Squid Game ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019, πράγμα που σημαίνει ότι η παραγωγή της πρώτης σεζόν χρειάστηκε δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Αλλά τώρα που πολλά από τα βασικά κομμάτια είναι στη θέση τους, ελπίζουμε ότι μια δεύτερη σεζόν θα μπορούσε να φτάσει το αργότερο το 2022.

Ο σκηνοθέτης Hwang Dong-hyuk δήλωσε πρόσφατα ότι σκέφτηκε για πρώτη φορά τη σειρά το 2008, οπότε είχε πολύ χρόνο να εκπονήσει ένα μακρύτερο πλάνο παιχνιδιού πέρα ​​από την πρώτη σεζόν. Ο Hwang είπε, ωστόσο, ότι “Δεν έχω καλά αναπτυγμένα σχέδια για το Squid Game 2. Είναι πολύ κουραστικό να το σκέφτομαι. Αλλά αν το έκανα, σίγουρα δεν θα το έκανα μόνος μου. Θα ήθελα ένα δωμάτιο συγγραφέων και πολλούς έμπειρους σκηνοθέτες”.

Όσο για το τι θα συμβεί στην 2η σεζόν υπάρχουν πολλές θεωρίες από τους φαν. Μένει να δούμε πόσο σύντομα θα ανακοινωθούν τα σχέδια για τη συνέχεια της σειράς.

πηγή: digitalspy.com