Τι είναι το Super Device που ανακοίνωσε η Huawei

117
©Huawei

Η Huawei ετοιμάζει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση laptop, tablet, smartphone και smartwatches μεταξύ τους, εδώ και αρκετό καιρό και το πρόσφατα ανακοινωμένο πακέτο λογισμικού, Super Device, σηματοδοτεί το επόμενο βήμα προς αυτήν την ομαλή ροή εργασίας. Το Super Device είναι ένας γενικός όρος για τις δυνατότητες συνδεσιμότητας σε θέματα Υγείας και φυσικής κατάστασης, Easy Travel, Smart Office, Διασκέδασης και Smart Home.

Το Smart Office, όπως υποδηλώνει το όνομα, στοχεύει στη βελτίωση της παραγωγικότητας επιτρέποντας τη συνεργασία μεταξύ συσκευών. Η δυνατότητα συνδέει όλες τις συσκευές σε μια “μοναδική εμπειρία”, χωρίς να έχει σημασία αν αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούν Windows ή το HarmonyOS της Huawei.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές του τηλεφώνου στον φορητό υπολογιστή που κατασκευάζει η Huawei (έως και τρεις ανοιγμένες εφαρμογές ταυτόχρονα) κοινοποιώντας την οθόνη του τηλεφώνου στη συσκευή Windows. Η μεταφορά αρχείων είναι επίσης πολύ απλή. Ορισμένες από τις συμβατές εφαρμογές στο AppGallery της Huawei μπορούν ακόμη και να εκτελούνται σε Windows, χρησιμοποιώντας το Huawei Mobile App Engine.

Η λειτουργία Super Device προσφέρει επίσης τον ευκολότερο συνδυασμό φορητών υπολογιστών της Huawei με περιφερειακά, όπως τα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας, τα ηχεία, ακόμη και τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια με δυνατότητα Bluetooth.

πηγή: gsmarena.com

_

ΑΚ