Το Apple Fitness+ έρχεται σε 15 νέες χώρες

59
©Apple

Αργότερα φέτος, η υπηρεσία Fitness+ της Apple έρχεται σε 15 νέες χώρες – Αυστρία, Βραζιλία, Κολομβία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδονησία, Ιταλία, Μαλαισία, Μεξικό, Πορτογαλία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τα μαθήματα Fitness+ είναι διαθέσιμα στα Αγγλικά, αλλά η Apple θα προσθέσει υπότιτλους σε έξι γλώσσες, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές σε ποιες γλώσσες. Το Pilates είναι η τελευταία προπόνηση που έρχεται στο Fitness+ με δύο νέους προπονητές – Marimba Gold -Watts και Darryl Whiting. Όλες οι προπονήσεις θα έχουν διάρκεια 10, 20 ή 30 λεπτά και θα καλύπτουν διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων.

Οι ομαδικές προπονήσεις με το SharePlay θα επιτρέψουν έως και 32 άτομα να παρακολουθήσουν και να κάνουν μια προπόνηση ταυτόχρονα.

Το Fitness+ κοστίζει 9,99 $ το μήνα ή 79,99 $ σε ετήσια βάση. Συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα One Premier της Apple και υπάρχει περίοδος δωρεάν τριών μηνών με την αγορά ενός Apple Watch Series 3 ή νεότερου. Κάθε χρήστης του Apple Watch λαμβάνει επίσης δωρεάν μήνα Fitness+.

πηγή: gsmarena.com