Το BRAVIA CORE φέρνει την καλύτερη κινηματογραφική ψυχαγωγία στις τηλεοράσεις Sony BRAVIA XR

136
bravia core homecreen seu

Το BRAVIA CORE™ που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment (SPE), είναι το σημείο που η ψυχαγωγία συναντά την τεχνολογία και αναπτύχθηκε για να προσφέρει απίστευτες ταινίες και άλλο περιεχόμενο στην υψηλότερη ποιότητα, σε όσους επιλέξουν να αγοράσουν την ολοκαίνουργια σειρά τηλεοράσεων της Sony. Με ταινίες μεγάλου μήκους προεγκατεστημένες σε όλα τα νέα μοντέλα BRAVIA XR, όπως οι Master Series A90J 4K HDR OLED που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και οι επερχόμενες τηλεοράσεις X90J 4K HDR Full Array LED, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια επιλογή από μερικούς από τους πιο πρόσφατους premium και κλασικούς τίτλους SPEi και τη μεγαλύτερη συλλογή IMAX® Enhanced. Η BRAVIA CORE είναι η πρώτη υπηρεσία στο είδος της που διαθέτει τεχνολογία Pure Stream™, επιτυγχάνοντας σχεδόν ισοδύναμη ποιότητα UHD BD με μετάδοση δεδομένων σε ταχύτητα έως και 80 Mbpsii.

Οι κάτοχοι τηλεοράσεων BRAVIA XR μπορούν να εξαργυρώσουν ταινίες από μια επιλογή τουλάχιστον 300 τίτλων, συμπεριλαμβανομένων των Venom, Peter Rabbit, Ghostbusters, Blade Runner 2049 και Jumanji: The Next Level, χρησιμοποιώντας BRAVIA CORE credits. Υπάρχουν 10 credits ταινιών που περιλαμβάνονται στις τηλεοράσεις A90J και Z9J και 5 στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς BRAVIA XRiii. Επίσης, με το BRAVIA CORE έχουν πρόσβαση μέσω συνδρομής σε μια θαυμάσια συλλογή ταινιών για προβολή μέσω streaming, οποιαδήποτε στιγμή και όσες φορές το επιθυμούν, σε ποιότητα έως 4K HDRiv.

Για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία προβολής στο σπίτι, το BRAVIA CORE προσφέρει πρόσβαση στη μεγαλύτερη συλλογή ταινιών IMAX Enhanced. Βελτιστοποιημένο για τις BRAVIA XR, προσφέρει αναδιαμορφωμένη εικόνα IMAX® και καθηλωτικό ήχο DTS.

Το περιεχόμενο που έχει καταγραφεί με φιλμ IMAX ή πιστοποιημένες κάμερες, όπως το Spider-man: Far from Home, έχει μια διευρυμένη αναλογία διαστάσεων που σχεδιάστηκε ειδικά για IMAX και «γεμίζει» περισσότερο μέρος της οθόνης. Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν μια πραγματικά υψηλότερη εμπειρία θέασης ταινιών στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων βραβευμένων ταινιών (Little Women, A Beautiful Day in the Neighborhood), δημοφιλών ταινιών δράσης (Bad Boys For Life, Baby Driver) και οικογενειακής ψυχαγωγίας (Hotel Transylvania, Smurfs: The Lost Village).

Με το Studio Access, το οποίο αποτελεί μέρος του πακέτου BRAVIA CORE, οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από επιπλέον πλάνα από τα παρασκήνια, συνεντεύξεις και ακόμη περισσότερα.

Το BRAVIA CORE είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις τηλεοράσεις BRAVIA XR. Η σειρά BRAVIA XR βασίζεται στο νέο Cognitive Processor XR™, ο οποίος χρησιμοποιεί μια εντελώς νέα μέθοδο επεξεργασίας που υπερβαίνει τη συμβατική AI, σχεδιασμένη να αντιγράφει τους τρόπους που βλέπουν και ακούνε οι άνθρωποι.