Το Clubhouse επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μέσω text chat

182
50948824507 54b63f9f41 b

Το Clubhouse ξεκίνησε το 2020 ως ένα κοινωνικό δίκτυο αφιερωμένο στη ζωντανή ακουστική συνομιλία, μια ιδέα που ακολούθησαν αργότερα ανταγωνιστές όπως το Twitter και το Reddit. Τώρα το Clubhouse ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στην εφαρμογή του, η οποία θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τη συνομιλία κειμένου (aka text chat).

Όπως ανακοίνωσε το κοινωνικό δίκτυο στο επίσημο blog του, το Clubhouse θέλει όλοι να μπορούν να συμμετέχουν σε ζωντανές συνομιλίες, είτε με φωνή είτε με κείμενο. Με την ονομασία «Συζήτηση εντός δωματίου», η νέα δυνατότητα λειτουργεί παρόμοια με αυτό που προσφέρουν εφαρμογές όπως το Zoom και το Skype: μια περιοχή συνομιλίας κειμένου σε μια ζωντανή αίθουσα. Τα δωμάτια με ενεργοποιημένη τη συνομιλία κειμένου θα έχουν ένα ειδικό εικονίδιο στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Αφού τελειώσει το live audio, όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μπορούν να διαβαστούν από οποιονδήποτε ακούει το Replay του δωματίου. Το κοινωνικό δίκτυο αναμένει επίσης ότι η νέα δυνατότητα θα βοηθήσει τους δημιουργούς να διεξάγουν “γρήγορες δημοσκοπήσεις” σε μια ζωντανή συνομιλία με πολλά άτομα.

Η νέα δυνατότητα In-Room Chat διατίθεται τώρα στους χρήστες με την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Clubhouse που είναι διαθέσιμη στο App Store.

πηγή: 9to5mac.com

EG