Το Google Maps δεν θα μας δείχνει κατευθείαν την πιο σύντομη διαδρομή

282
maps 4237764 1280

Η Google κάνει μια μεγάλη αλλαγή στον αλγόριθμο που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην πλοήγηση από ένα σημείο προς ένα άλλο στον ταχύτερο χρόνο. Μέσα στο έτος, η Google θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για τους Χάρτες που δεν θα εμφανίζει πλέον στους χρήστες από πριν τη γρηγορότερη διαδρομή, αλλά θα δείξει τον πιο ενεργειακά αποδοτικό τρόπο για να φτάσετε στον προορισμό σας, δηλαδή θα λαμβάνει υπόψη την κατανάλωση καυσίμου, αντί τον χρόνο που χρειάζεται κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής αυτοκινήτου.

Εάν πρέπει να φτάσετε στον προορισμό σας το συντομότερο δυνατόν, θα μπορείτε ακόμα να επιστρέψετε στον παλαιότερο αλγόριθμο που θα υπολογίσει τη γρηγορότερη διαδρομή. Ωστόσο, από προεπιλογή, η πιο αποδοτική διαδρομή θα εμφανίζεται πρώτη στους χρήστες των Χαρτών Google μετά την ενημέρωση.

Η Google δουλεύει επίσης για τη βελτίωση του τρόπου διαχείρισης των μέσων μαζικής μεταφοράς στην εφαρμογή, ώστε όσοι χρησιμοποιούν δημόσιες συγκοινωνίες να μπορούν να βλέπουν αναλυτικές πληροφορίες μαζί με εκτιμήσεις χρόνου για να υπολογίζουν ακριβέστερα την ώρα άφιξης στον προορισμό τους.

πηγή: phonearena.com