Το HBO Max έρχεται σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης στις 26 Οκτωβρίου

89
1047590 a8ffdf771c159543a907a8d898e00b42

Το HBO Max θα ξεκινήσει στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα στις 26 Οκτωβρίου. Η Σουηδία, η Δανία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Ισπανία και η Ανδόρα είναι οι πρώτες έξι χώρες στις οποίες θα είναι διαθέσιμο, προτού επεκταθεί στις ακόλουθες 14 περιοχές το επόμενο έτος: Βοσνία -Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Ο κατάλογος των περιοχών αντιστοιχεί στις περιοχές που καλύπτονται επί του παρόντος από το HBO Europe, το οποίο λειτουργεί μια διάφορες υπηρεσίες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των HBO España, HBO Nordic και HBO Go. Η εταιρεία έχει προηγουμένως δηλώσει ότι σχεδιάζει να μεταφέρει τις ευρωπαϊκές της υπηρεσίες με το σήμα HBO στο HBO Max κατά τη διάρκεια αυτού του έτους.

Απουσιάζουν από τη λίστα οι μεγαλύτερες αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γαλλία και η Γερμανία. Το HBO δεν έχει λειτουργήσει αυτόνομες υπηρεσίες σε αυτές τις χώρες, αλλά αντίθετα επέλεξε να αδειοδοτήσει το περιεχόμενό του σε τοπικούς φορείς. Το HBO λέει ότι «προγραμματίζονται επιπλέον κυκλοφορίες σε περιοχές για το επόμενο έτος».

πηγή: theverge.com