Το HyperCharge της Xiaomi μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνό σας σε 8 λεπτά

94
screenshot 7
©Xiaomi

Η Xiaomi ενέτεινε το παιχνίδι φόρτισης απελευθερώνοντας μια ολοκαίνουργια λύση φόρτισης, η οποία προφανώς μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνό σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Xiaomi αποκάλεσε τη νέα τεχνολογία HyperCharge και έχει τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες ιδιότητες. Η ενσύρματη μέθοδος έχει τη δυνατότητα φόρτισης ενός τηλεφώνου μπαταρίας 4000mAh με ρυθμό 200 Watt, ενώ το ασύρματο φτάνει σε ποσοστό φόρτισης 120 Watt.

Η Xiaomi δημοσίευσε ένα βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, που δείχνει ένα προσαρμοσμένο Mi 11 (με μπαταρία 4000mAh) που συνδέεται με HyperCharge για ενσύρματη φόρτιση κατά το πρώτο μισό του βίντεο και ασύρματα κατά το δεύτερο μισό.

Όπως δείχνει το βίντεο, χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά για να επιτευχθεί φόρτιση της μπαταρίας κατά 50% με την ενσύρματη μέθοδο HyperCharge και 100% σε επτά λεπτά και πενήντα έξι δευτερόλεπτα. Το Hypercharge της Xiaomi δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην αγορά, καθώς καμία από τις συσκευές που υπάρχουν σήμερα δεν είναι κατασκευασμένη για να το υποστηρίζει.

πηγή: phonearena.com