Το Instagram ανακοινώνει τρεις νέες επιλογές για τη ροή της αρχικής

78
instagram app icon on smartphone screen perspective render 49897226292

Τον περασμένο μήνα, το Instagram ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει μια έκδοση της χρονολογικής ροής του, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Τώρα, το XDA-Developers αναφέρει ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αρχίζει επιτέλους να δοκιμάζει τη νέα εφαρμογή και έχει φτάσει σε ορισμένους χρήστες.

Αυτές οι τρεις νέες επιλογές ροής στο Instagram είναι πλέον εν μέρει διαθέσιμες σε ορισμένους χρήστες και θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε περαιτέρω τον τρόπο εμφάνισης και οργάνωσης της ροής σας στο Instagram. Η νέα αλλαγή θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από τρεις επιλογές ταξινόμησης αναρτήσεων, με δύο από αυτές να ταξινομούνται χρονολογικά. Μία επιλογή σάς επιτρέπει ακόμη και να αποκρύψετε αναρτήσεις από λογαριασμούς που δεν αποτελούν μέρος της επιλογής Αγαπημένα.

Οι τρεις επιλογές ταξινόμησης είναι οι εξής: Home, Favorites και Following. Η Αρχική σελίδα είναι ο τρέχων τρόπος οργάνωσης της ροής σας, χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο βασισμένο σε AI που καθορίζει με ποια ανάρτηση είναι πιθανό να αλληλεπιδράσετε και να απολαύσετε περισσότερο. Η αρχική έκδοση της ροής θα σας εμφανίζει επίσης περισσότερες αναρτήσεις από άτομα που δεν ακολουθείτε, καθιστώντας την πιο χρήσιμη λειτουργία για την ανακάλυψη νέου περιεχομένου.

Δεύτερον, υπάρχει η ρύθμιση Αγαπημένα και, όπως είναι κατανοητό, θα εμφανίζει αναρτήσεις από λογαριασμούς στους οποίους έχετε βάλει αστέρι. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να περιορίσετε τις αναρτήσεις που βλέπετε στη ροή σας στα άτομα που σας αρέσουν περισσότερο, φιλτράροντας τα πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ.

Και τελευταία, υπάρχει η επιλογή Following για τη ροή σας στο Instagram. Αυτή η τρίτη επιλογή θα εμφανίζει δημοσιεύσεις από άτομα που ακολουθείτε με χρονολογική σειρά. Σε αντίθεση με την Αρχική σελίδα, δεν θα περιλαμβάνει αναρτήσεις από λογαριασμούς που δεν έχετε ακολουθήσει.

πηγή: phonearena.com