Το Instagram προσθέτει τρία νέα χαρακτηριστικά εγκαίρως για τα Χριστούγεννα

116
instagram

Το Instagram συνεχίζει να προσθέτει νέες δυνατότητες. Τώρα, ακριβώς στην ώρα της για την περίοδο των εορτών, η εταιρεία που ανήκει στο Facebook προσθέτει τρεις νέες δυνατότητες στο καλάθι – Playback, Οπτικές απαντήσεις Reel και Ενσωμάτωση προφίλ.

Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, μοιράστηκε τα νέα στον λογαριασμό του στο Twitter, μαζί με ένα ωραίο σύντομο βίντεο για να εξηγήσει τις νέες δυνατότητες με περισσότερες λεπτομέρειες.

Το πρώτο ονομάζεται Playback και είναι αρκετά αυτονόητο. Είναι ένας τρόπος να ξαναζήσετε παλιές αναμνήσεις με τη μορφή ιστοριών στο Instagram. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον τρεις από αυτές τις αναρτήσεις για να σας προτείνει το Instagram αυτή τη δυνατότητα και θα μπορούσε να περιέχει έως και 10 ιστορίες συνολικά. Η δυνατότητα αναπαραγωγής πιθανότατα θα εξαφανιστεί μετά την κυκλοφορία του 2022, αλλά το Instagram θα μπορούσε να την επαναφέρει το επόμενο έτος.

Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα που επιτρέπει στους δημιουργούς να λάβουν ένα σχόλιο και να το εμφανίσουν σε ένα Reel 60 δευτερολέπτων. Στην πράξη, αυτή η δυνατότητα θα δώσει στους δημιουργούς ένα νέο εργαλείο για να απαντούν σε ερωτήσεις και να δημιουργούν περισσότερο περιεχόμενο. Η επιλογή βρίσκεται κοντά στο εικονίδιο απάντησης σχολίου.

Το τελευταίο νέο χαρακτηριστικό ονομάζεται Profile Embed και είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός ολόκληρου προφίλ παντού.

πηγή: phonearena.com