Το Instagram σύντομα θα επιτρέπει στους χρήστες να υποστηρίζουν δημιουργούς μέσω συνδρομών

197
ins 1024x683

Μετά την τεράστια επιτυχία πλατφορμών όπως το Patreon και το OnlyFans, ορισμένα κοινωνικά δίκτυα εφαρμόζουν τρόπους για να επιτρέπουν στους χρήστες να υποστηρίζουν τους ανθρώπους που ακολουθούν με χρήματα. Το Instagram πρόκειται να κάνει ακριβώς αυτό, καθώς η πλατφόρμα που ανήκει στη Meta ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα συνδρομή για την υποστήριξη των δημιουργών.

Όπως σημειώθηκε από τις εταιρείες ανάλυσης Sensor Tower και Apptopia, η εφαρμογή Instagram για iOS ενημερώθηκε πρόσφατα με νέες αγορές εντός εφαρμογής με το όνομα “Συνδρομές Instagram” με τιμές που κυμαίνονται από 0,99 $ έως 4,99 $.

Αν και το Instagram δεν λέει ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός αυτών των αγορών εντός εφαρμογής, αυτές είναι πιθανότατα μέρος της στρατηγικής της εταιρείας για περαιτέρω δημιουργία εσόδων από την πλατφόρμα, ενώ προσφέρει επίσης έναν τρόπο στους χρήστες να δίνουν χρήματα στους δημιουργούς που ακολουθούν και αγαπούν. Με αυτές τις αγορές εντός εφαρμογής να εμφανίζονται στο App Store, η επίσημη ανακοίνωση της νέας δυνατότητας αναμένεται στο εγγύς μέλλον.

πηγή: 9to5mac.com