Το iPhone 14 θα έρθει με δυνατότητα αποθήκευσης έως 2TB

97
ui
©FrontPageTech

Βρισκόμαστε έναν χρόνο μακριά από τη σειρά iPhone 14, αλλά οι φήμες για τα επόμενης γενιάς iPhone έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, με την τελευταία φήμη να ισχυρίζεται ότι η Apple θα διπλασιάσει τον μέγιστο αποθηκευτικό χώρο στα iPhone του επόμενου έτους.

Η Apple διπλασίασε τον μέγιστο αποθηκευτικό χώρο στο iPhone 13 φέτος, με τα μοντέλα Pro και Pro Max να διατίθενται σε επιλογή 1TB. Και αν η πηγή είναι ακριβής, θα δούμε τη σειρά iPhone 14 να διαθέτει 2TB αποθηκευτικού χώρου. Η πηγή δεν αναφέρει ρητά κάποιο μοντέλο, αλλά αν η Apple σκοπεύει πραγματικά να προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 2TB, πιθανότατα θα το δούμε στα Pro και Pro Max, ενώ η χωρητικότητα στα υπόλοιπα αναμένεται να αυξηθεί από 512GB σε 1TB.

Δεν γνωρίζουμε γιατί η Apple αποφάσισε να αυξήσει περαιτέρω τη μέγιστη αποθήκευση στα iPhone του επόμενου έτους, αλλά υποθέτουμε ότι τα νέα χαρακτηριστικά της κάμερας είναι ένας λόγος για την αύξηση αυτή. Άλλωστε, χρειάζεστε τουλάχιστον 256 GB αποθηκευτικού χώρου στα φετινά μοντέλα Pro και Pro Max για βίντεο ProRes σε ανάλυση 4K στα 30 FPS. Η έκδοση 128 GB περιορίζεται σε βίντεο 1080p 30 FPS ProRes.

πηγή: gsmarena.com