Το νέο ασύρματο pad φόρτισης της IKEA τοποθετείται κάτω από το γραφείο ή το τραπέζι σας

72
befunky collage
©IKEA

Αν έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να φορτίσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας απλά τοποθετώντας το σε ένα γραφείο”, τότε το IKEA έχει το gadget για εσάς. Μόλις αποκάλυψε το Sjömärke, ένα pad ασύρματης φόρτισης που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με σχεδόν οποιοδήποτε γραφείο ή τραπέζι.

Το Sjömärke εγκαθίσταται κάτω από το γραφείο σας και συγκρατείται είτε με ταινία διπλής όψης (περιλαμβάνεται) είτε με βίδες 18mm x 6mm (δεν περιλαμβάνονται). Η επιφάνεια εργασίας σας πρέπει να είναι κατασκευασμένη από ξύλο ή πλαστικό που δεν εμποδίζει το μαγνητικό πεδίο και πρέπει να έχει ελάχιστο πάχος 8mm (5/16 της ίντσας) και μέγιστο 22,2 mm (7/8 του ίντσα), σύμφωνα με το εγχειρίδιο.

Μόλις εγκαταστήσετε το pad, συνδέστε το με το καλώδιο τροφοδοσίας και σημειώστε το σημείο φόρτισης στο τραπέζι σας με το αυτοκόλλητο που περιλαμβάνεται. Μετά από αυτό είστε έτοιμοι να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ή άλλη συσκευή. Θα πρέπει να παρέχει περίπου 5 watt για αξιοπρεπή αλλά όχι εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Η IKEA σημειώνει ότι έρχεται δεν υπερθερμαίνεται η συσκευή, κάτι που είναι σημαντικό, αφού θα τοποθετηθεί σε ξύλινες επιφάνειες.

πηγή: engadget.com