Το Netflix φέρνει λειτουργία σε στυλ TikTok με σύντομα κλιπ για παιδιά

91
246baa20 4144 11ec b7de 91f27bdf8674
©Netflix

Το Netflix θα κυκλοφορήσει ένα νέο χαρακτηριστικό εμπνευσμένο από το TikTok, που στοχεύει τα παιδιά. Η εταιρεία φέρεται να λανσάρει το “Kids Clips” στην εφαρμογή του για iOS, το οποίο θα εμφανίζει σύντομα βίντεο από τη βιβλιοθήκη παιδικών προγραμμάτων του, για να βοηθήσει τους μικρούς θεατές να βρουν κάτι να δουν.

Τα βίντεο με τα Παιδικά Κλιπ θα είναι οριζόντια αντί για κάθετα και θα καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη. Επιπλέον, τα παιδιά θα μπορούν να δουν μόνο 10 έως 20 κλιπ. Το Netflix θα προσθέτει νέα κλιπ κάθε μέρα με βάση τις τρέχουσες εκπομπές και ταινίες που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα, καθώς και μελλοντικά που πρόκειται να φτάσουν στην υπηρεσία. Και τα δύο χαρακτηριστικά αποτελούν μέρος των προσπαθειών της εταιρείας να βοηθήσει τους συνδρομητές της να διαλέξουν κάτι να δουν.

Το Netflix εξακολουθεί να αναφέρει τα Kids Clips ως «δοκιμή» και δεν θα είναι ακόμη διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες του. Προς το παρόν, κυκλοφορεί σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ιρλανδίας και των χωρών της Λατινικής Αμερικής.

πηγή: engadget.com