Το Netflix και η Apple είχαν τις περισσότερες υποψηφιότητες στα SAG Awards

82
d2b5b460 73d3 11ec adff 45e98907388b
©Netflix

Το 2021 ήταν μια καλή χρονιά για το streaming στις υποψηφιότητες των SAG Awards. Το Netflix εξακολουθεί να είναι μπροστά, με μία ή περισσότερες υποψηφιότητες σε σχεδόν κάθε κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών επιλογών για το The Power of the Dog (τρεις) και το Squid Game (τέσσερις), καθώς και μεμονωμένα για παραγωγές όπως το Don’t Look Up, το Passing και το Halston. Ωστόσο, και η Apple τα πήγε ιδιαίτερα καλά φέτος. Η σειρά Ted Lasso έλαβε πέντε υποψηφιότητες, ενώ το The Morning Show συγκέντρωσε τέσσερις.

Άλλες υπηρεσίες είχαν επίσης την τιμητική τους. Η Amazon είχε επιτυχία με τίτλους όπως το Being the Ricardos και το The Tender Bar, ενώ η αυτοκρατορία της Disney έκανε αισθητή την παρουσία της με υποψηφιότητες για τις σειρές The Handmaid’s Tale, Loki και The Falcon and the Winter Soldier.

Το Netflix έσπασε επίσης ένα ρεκόρ, αφού το Squid Game είναι η πρώτη μη αγγλική σειρά που έλαβε υποψηφιότητα για SAG, για να μην αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη κορεατική σειρά. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της προθυμίας του Netflix για παγκόσμιες υπερπαραγωγές, αλλά είναι αξιοσημείωτο δεδομένου του πόσο δύσκολο ήταν για τις ξένες κυκλοφορίες να μπουν σε αυτά τα βραβεία.

πηγή: engadget.com