Το παιχνίδι League of Legends γίνεται σειρά στο Netflix

212
arcane series logo

To Netflix και η Riot Games μεταφέρουν το παγκόσμιο φαινόμενο League of Legends στους τηλεοπτικούς δέκτες με τη σειρά κινουμένων σχεδίων “Arcane” που έχει προγραμματιστεί να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix το φθινόπωρο του 2021. Η σειρά θα αποτελέσει την πρώτη σειρά της Riot Games για την τηλεόραση. Με επίκεντρο την παγκοσμίως δημοφιλή μυθολογία του League of Legends της Riot, το Arcane είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων, σε ανάπτυξη και παραγωγή της Riot Games με τη συνεργασία της Fortiche Productions.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην περιοχή του ουτοπικού Πιλτόβερ και στα καταπιεσμένα βάθη του Ζάουν και ακολουθεί την προέλευση δύο εμβληματικών Ηρώων του League και τη δύναμη που θα τους χωρίσει για πάντα.

Η Riot Games συνεχίζει να αναπτύσσει την παγκόσμια βάση θαυμαστών της εντός και εκτός του παιχνιδιού. Συνολικά, σημειώθηκε παρακολούθηση άνω του ενός δισεκατομμυρίου ωρών περιεχομένου από τουρνουά League of Legends σε ολόκληρο τον κόσμο, επεκτείνοντας τη θέση του League ως το esport με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον πλανήτη. Ο τελικός αγώνας κατέγραψε μέση τηλεθέαση ανά λεπτό (AMA) 23,04 εκατομμυρίων θεατών, ενώ σημειώθηκε ρεκόρ μέγιστου αριθμού ταυτόχρονων θεατών (PCU) με 45 εκατομμύρια θεατές.

πηγή: digitallife.gr