Το πρώτο iPhone που τροποποιήθηκε με θύρα USB-C έχει τιμή εκκίνησης 100.100$ στο eBay

37
screenshot 1
©Kenny Pi

Τον περασμένο μήνα ένας μηχανικός με το όνομα Ken Pillonel τροποποίησε το Apple iPhone X του, για να αντικαταστήσει τη θύρα Lightning με μια USB-C. Πολλοί χρήστες iPhone έχουν ζητήσει από την Apple να κάνει αυτή την αλλαγή, επειδή μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των αξεσουάρ που θα λειτουργούσαν με το iPhone. Και επειδή η πλατφόρμα USB-C δεν είναι ιδιόκτητη, όπως η πλατφόρμα Lightning, η αγορά ανταλλακτικών καλωδίων και φορτιστών για το iPhone μπορεί να είναι φθηνότερη.

Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί τελικά να αναγκάσει την Apple να στραφεί στη θύρα USB-C, ώστε οι συσκευές να μπορούν να μοιράζονται μια κοινή θύρα, μειώνοντας τα ηλεκτρονικά απόβλητα, μπορείτε να αγοράσετε το πραγματικό iPhone X που έχει τροποποιηθεί από τον Pillonel στο eBay. Αλλά θα σας κοστίσει μία περιουσία, καθώς η τρέχουσα κορυφαία προσφορά έχει φτάσει στα 100.100 $. Και μόλις το αγοράσετε είναι δικό σας, αφού ο Pillonel λέει ότι δεν υπάρχουν επιστροφές.

“Είμαι πολύ έκπληκτος από την αντίδραση. Πιστεύω ότι ο λόγος που πάει τόσο καλά αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχει βγει προς πώληση ένα νέο συλλεκτικό υλικό που να σχετίζεται με την Apple τον τελευταίο καιρό. Έτσι, οι άνθρωποι που δεν είχαν ευκαιρία να έχουν ένα τέτοιο αντικείμενο ενδιαφέρονται πολύ για αυτό. Το βλέπουν ως επένδυση.” ανέφερε ο Pillonel.

πηγή: phonearena.com