Το Tumblr προσθέτει φίλτρο ευαίσθητου περιεχομένου στην εφαρμογή για iOS

19
5c066e2ccd3a1854352b89e3 1

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών του να υπακούει στους κανόνες του App Store, το Tumblr προσθέτει μια εναλλαγή ευαίσθητου περιεχομένου στην εφαρμογή του για iOS. Η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή και κρατά τις αναρτήσεις με ευαίσθητες ετικέτες εκτός συστάσεων, αποκλείει τα αποτελέσματα αναζήτησης με ευαίσθητες ετικέτες και αποκρύπτει ιστολόγια “που έχουν σκληρές εικόνες”.

Η απενεργοποίηση της εναλλαγής θα επιτρέψει στους χρήστες να αναζητούν ετικέτες που μπορεί να περιλαμβάνουν αναρτήσεις ευαίσθητης φύσης και να βλέπουν προτάσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν ευαίσθητο περιεχόμενο.


Δεν είναι απολύτως σαφές πώς το Tumblr ορίζει το ευαίσθητο περιεχόμενο σε αυτό το πλαίσιο. Το Tumblr απαγόρευσε το πορνό και τις ρεαλιστικές απεικονίσεις ανθρώπινων γεννητικών οργάνων τον Δεκέμβριο του 2018, αφού η Apple αφαίρεσε προσωρινά την εφαρμογή από το App Store.

Το Tumblr λέει ότι η ρύθμιση ευαίσθητου περιεχομένου ισχύει μόνο για όσους χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής iOS. Προς το παρόν, οι χρήστες θα πρέπει να επισκεφτούν τις ρυθμίσεις τους στον ιστότοπο του Tumblr για να απενεργοποιήσουν την εναλλαγή. Τον περασμένο μήνα, το Tumblr απέκλεισε όρους αναζήτησης και προτάσεις που εμφανίζουν δυνητικά ευαίσθητο περιεχόμενο στην εφαρμογή iOS για συμμόρφωση με τους κανόνες του App Store.

πηγή: engadget.com