Το Twitter δοκιμάζει νέες λειτουργίες

294
screenshot 1
© @TwitterSupport

Το Twitter ανακοίνωσε μια σειρά από δυνατότητες που θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες. Αυτό περιλαμβάνει έναν νέο σχεδιασμό διεπαφής χρήστη, έναν τρόπο για να αφαιρέσετε τους followers σας, καθώς και τη δυνατότητα “Κοινότητες” που ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό.

Η νέα αλλαγή διεπαφής χρήστη περιλαμβάνει τα tweets από άκρη σε άκρη της οθόνης. Αντί να υπάρχει μια εσοχή κάτω από την εικόνα της οθόνης, που σπαταλά πολύτιμο χώρο στην αριστερή πλευρά της, το tweet θα καταλαμβάνει τώρα ολόκληρη την οθόνη. Αυτή η δυνατότητα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμή μόνο σε iOS, για επιλεγμένους λογαριασμούς.

Η επόμενη νέα λειτουργία είναι το soft blocking. Με αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε πλέον εύκολα να αφαιρέσετε έναν από τους ακολούθους σας, χωρίς να τον μπλοκάρετε. Αυτή η λειτουργία δεν εμποδίζει το άλλο άτομο να δει τα tweet σας. Μπορούν ακόμα να σας ακολουθήσουν εάν παρατηρήσουν ότι δεν σας ακολουθούν πλέον. Ωστόσο, εάν έχετε αλλάξει τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό από την τελευταία φορά που σας ακολούθησαν, δεν μπορούν πλέον να βλέπουν το περιεχόμενό σας. Αυτή η δυνατότητα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμή μόνο στο web.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι οι “Κοινότητες”, κάτι που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα ατόμων μόνο με πρόσκληση. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από ένα κοινό θέμα και στη συνέχεια να προσκαλέσει άτομα να συμμετάσχουν σε αυτή. Οι Κοινότητες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή σε iOS και web και θα έρθουν αργότερα στο Android.

πηγή: gsmarena.com