Τo “Vertigo” του Alfred Hitchcock γίνεται video game

80
capsule 616x353 (1)

H Γαλλική Microids ανακοίνωσε η Pendulo Studios ετοιμάζει το “Alfred Hitchcock – Vertigo”, το οποίο είναι βιντεοπαιχνίδι με θεματική ψυχολογικού θρίλερ. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους σε Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 4, Xbox Series X and S, Xbox One και PC.

Παρά το όνομά του, το “Alfred Hitchcock – Vertigo” δεν θα είναι άμεση μεταφορά της αρχικής ταινίας. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μια πρωτότυπη ιστορία και θα περιλαμβάνει τρεις χαρακτήρες με τους οποίους μπορείτε να παίξετε. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης πολλά χρονοδιαγράμματα για «διαχωρισμό της πραγματικότητας από τις αναμνήσεις».

Η ιστορία ακολουθεί τον συγγραφέα Ed Miller επιβίωσε από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Brody Canyon της Καλιφόρνια. Παρόλο που κανείς δεν βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ο Ed επιμένει ότι ταξίδευε με τη γυναίκα και την κόρη του. Τραυματισμένος από αυτό το γεγονός, αρχίζει να υποφέρει από σοβαρούς ιλίγγους. Καθώς ξεκινά τη θεραπεία, θα προσπαθήσει να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη εκείνη την τραγική ημέρα.

πηγή: indiewire.com