Βιο-συμβατό εμφύτευμα NFC επιτρέπει σε καταναλωτές να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές με το χέρι τους

47
screenshot 7
©Walletmor

Οι καταναλωτές στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν πλέον να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές χρησιμοποιώντας ένα εμφύτευμα NFC στο χέρι τους, που είναι σύμφωνο με τα πρότυπα βιοσυμβατότητας ISO 10993.

Το εμφύτευμα χωρίς μπαταρία είναι ενσωματωμένο κάτω από το δέρμα του χρήστη και συνδέεται με έναν προφορτωμένο λογαριασμό στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς του να πραγματοποιεί ανέπαφες πληρωμές όπου γίνονται αποδεκτές οι «πιο δημοφιλείς πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες».

“Το εμφύτευμα πληρωμής Walletmor είναι μια μικρή συσκευή, στο μέγεθος μιας καρφίτσας και πάχους περίπου μισού χιλιοστού, που αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα και ένα μεταλλικό περίβλημα που λειτουργεί ως κεραία, κλεισμένο σε ένα βιο-περίβλημα”, δήλωσε η Βρετανο-πολωνική startup που ανέπτυξε τη συσκευή. “Δεν δημιουργεί κανένα ραδιοκύμα από μόνο του και ενεργοποιείται μόνο με τερματικό πληρωμής χωρίς επαφή και μόνο σε πολύ μικρή απόσταση. Είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε κάποιον με εμφύτευμα Walletmor”.

Μόλις παραγγείλουν το εμφύτευμα πληρωμής NFC, οι χρήστες ανοίγουν και προσθέτουν χρήματα σε έναν λογαριασμό στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα iCard πριν από την εμφύτευση της συσκευής σε νοσοκομείο, κλινική ή εργαστήριο αισθητικής ιατρικής που προσφέρει την υπηρεσία.

“Η εμφύτευση είναι ανώδυνη και διαρκεί μόνο 15 λεπτά”, λέει η Walletmor.

πηγή: nfcw.com