Η Apple ανακοίνωσε το iOS 15

269

Στο Worldwide Developers Conference 21, η Apple σήκωσε την κουρτίνα σε iOS 15 και iPadOS 15, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση σε νέες δυνατότητες που μπορούν να ξεχωρίσουν. Το iPhone αποκτά νέες δυνατότητες FaceTime, μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους Χάρτες και βελτιώσεις στο iMessage. Το iPad αποκτά με τη σειρά του λειτουργίες, όπως widget στην αρχική οθόνη, Βιβλιοθήκη εφαρμογών και μια νέα εμπειρία πολλαπλών εργασιών.

Όπως συνηθίζει η Apple στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της, οι πρώτες δοκιμές του λογιστικού της είναι διαθέσιμες για άτομα με πληρωμένο λογαριασμό προγραμματιστή για λήψη, εγκατάσταση και δοκιμή στις συσκευές προγραμματισμού τους – όχι στις προσωπικές συσκευές μέχρι να εντοπιστούν τα πρώτα σφάλματα.

Η Apple δημοσίευσε μια λίστα συσκευών που θα λάβουν την ενημέρωση όταν κυκλοφορήσει επίσημα αργότερα μέσα στο έτος. Είναι εύκολο να καταλάβετε εάν το iPhone ή το iPad σας θα είναι συμβατό με iOS 15. Εάν εκτελεί το iOS 14 αυτή τη στιγμή, τότε θα μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση όταν κυκλοφορήσει.

Εκτός από τα iOS 15 και iPadOS 15, η Apple ανακοίνωσε ότι και με το Apple Watch θα έχετε περισσότερες δυνατότητες απορρήτου στο iCloud και στην εφαρμογή Mail, όπως, επίσης, ότι το MacOS Monterey είναι γεμάτο νέα κόλπα.

πηγή: cnet.com