Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Nintendo Switch OLED, όμως υπάρχουν καθυστερήσεις

426
©Nintendo

Το Nintendo Switch OLED ξεκίνησε να κυκλοφορεί, και ενώ οι προπαραγγελίες τελείωσαν και όσοι τις έκαναν θα έπρεπε να λάβουν την κονσόλα, υπάρχουν καθυστερήσεις.

Πράγματι, ελέγχοντας τον ιστότοπο της Nintendo στις ΗΠΑ, σε όλα τα καταστήματα οι κονσόλες εμφανίζονται «εκτός αποθέματος». Η κατάσταση δεν φαίνεται να είναι πολύ καλύτερη στην Ευρώπη. Η Amazon της Γαλλίας ισχυρίζεται ότι έχει απόθεμα, αλλά η Amazon Αγγλίας αναμένει ότι οι μονάδες θα είναι διαθέσιμες από τις 12/13 Οκτωβρίου (ανάλογα με το χρώμα που θέλετε). Η Amazon Γερμανίας λέει ότι η αποστολή διαρκεί 1-3 εβδομάδες.

Το μοντέλο OLED διαθέτει νέα, μεγαλύτερη οθόνη 7 ιντσών, ωστόσο, εσωτερικά είναι ουσιαστικά το ίδιο. Δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση για τα ζητήματα εφοδιασμού, αλλά μάλλον οφείλονται στην έλλειψη τσιπ. Το Switch Lite φαίνεται να είναι διαθέσιμο, αν και είναι πιο δύσκολο να βρεθεί. Σημειώστε ότι οι κονσόλες έλαβαν μόνιμες εκπτώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Το μοντέλο OLED είναι στα 365 €, το απλό Switch είναι στα 300 € και το μοντέλο Lite είναι στα 220 €.

πηγή: gsmarena.com