Υπερθερμαίνονται τα OnePlus 9 Pro;

42
oneplus 9 pro pine green color c.jpg.87945f172ced70241b9613b86e3addf6

Ορισμένοι κάτοχοι των smartphones OnePlus 9 Pro λένε ότι λαμβάνουν επίμονες προειδοποιήσεις υπερθέρμανσης, συχνά όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή της κάμερας.

Το OnePlus ανέφερε ότι είναι ένα γνωστό ζήτημα και ότι θα επιλυθεί μέσω ενημερώσεων λογισμικού «τις επόμενες εβδομάδες».

Κάποιοι κάτοχοι 9 Pro που αναφέρουν το πρόβλημα λένε ότι η προειδοποίηση εμφανίζεται ακόμη και με ελαφριά χρήση λήψης φωτογραφιών ή βίντεο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, το τηλέφωνο απαγορεύει τη λήψη φωτογραφιών έως ότου κρυώσει.

Για να διασφαλιστεί ότι το τηλέφωνο παραμένει σε μια ασφαλή θερμοκρασία κατά την ασύρματη φόρτιση, το 9 Pro περιλαμβάνει παχύτερο χαλκό και μεγαλύτερη ψύκτρα από τον προκάτοχό του. Είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο κυψέλες μπαταρίας 25W, οι οποίες βοηθούν στον έλεγχο της θερμότητας. Παρόλο που φαίνεται ότι το τηλέφωνο είναι καλά εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσει τη θερμότητα από πλευράς υλικών, η περιγραφή του προβλήματος από τους χρήστες και η απάντηση από την OnePlus δείχνουν ότι κάτι πάει στραβά από πλευράς του λογισμικού.

πηγή: theverge.com